04.12.12

21 грудня 2012 року

Кінець світу – правда чи вигадка?




Людина завжди прагне знати майбутнє, і особливо її цікавить майбутній кінець світу – час апокаліпсису. Про те, що такий час дійсно настане – впевнені усі, правда трактування цієї дати у всіх різне.
Зараз грудень 2012 року, а тому є актуальним час поговорити про прогнозований кінець світу 21 грудня 2012 року.
На неминучу загибель світу натякають скептики спираючись на календар майя, біблію, прогнози Нострадамуса та древніх шумерів …
А які докази?

  • Першим доказом є те, що відбудеться парад планет: всі планети Сонячної системи вистрояться в одну лінію, яка буде напрямлена в центр нашої Галактики Чумацький Шлях.
Даний доказ спростувати може кожен, адже розміщення планет є прораховане на багато років вперед. Наведене мною взаємне розміщення планет Сонячної системи 21 грудня 2012 року свідчить не на користь спрогнозованого параду планет.
Розміщення планет 21 грудня 2012 року.
  • Іншою причиною кінця світу є таємнича планета Нібіру, яку відкрили древні шумери і яку згадував у своїх пророцтвах сам Нострадамус.
Гравітаційне поле Землі не є викривлене планетою Нібіру, що свдчить про відсутність маси у цієї планети.
Даний доказ також спростовується самим же Нострадамусом, адже у його чотиривіршах згадуються 3786 та 3797 роки, тому це ніяк не в’яжеться з кінцем світу у 2012 році.  І зрештою, космічний об’єкт, розміром 2/3 розміру Землі астрономи – аматори (вже не кажу про професійних астрономів) успішно вміють визначати.


Як бачимо, парад планет скасовується.

Немає коментарів:

Дописати коментар