17.11.13

Про вічне

Дещо про містичне
Фізик доводить існування життя після смерті
Паралельні світи?
У США фізик -теоретик Роберт Ланца з Університету Wake Forest в Північній Кароліні розмірковує про існування життя після смерті використовуючи при цьому апарат квантової фізики.

На думку вченого, смерть не є остаточним завершенням життя, а швидше за все, переходом в інший паралельний світ, повідомляє proza.ru з посиланням на Daily Mail .

За його словами, є теорія про існування паралельних всесвітів, в яких події відбуваються синхронно, але по-різному .

Як доказ своєї гіпотези Ланца звернувся до квантової фізики та інтерференційної експерименту Юнга, який доводить, що світло - це хвиля, і дозволяє виміряти її довжину.

Під час експерименту світло з одного джерела проходить одночасно через два отвори в перешкоді. При проходженні через отвори одна хвиля ділиться на дві, після чого за перешкодою вони накладаються , роблячи ділянка світла яскравішим. А там, де хвилі не накладаються - більш тьмяним.

За словами Роберта Ланца, як і в експерименті зі світлом (http://www.youtube.com/watch?v=MB03zWIQO1Q&hl=en-GB&guid=&gl=RU&client=mv-google&app=desktop), саме життя може творити всесвіт, а не навпаки, і, проходячи через смерть , продовжувати своє існування. (На мою думку дещо спірне міркування).

Вчений стверджує , що поняття про смерть існує лише тому, що з часів античної Греції людство прийняло біоцентріческого теорію, згідно якої життя творить світ , а не навпаки. З тих пір люди звикли думати лінійно і « називати небо блакитним , бо саме таким вони його бачать ».

« Але насправді в мозку людини є рецептори , на які можна вплинути і небо буде здаватися зеленим або червоним (http://doslyd.blogspot.com/2013/02/blog-post_24.html). Ми звикли сприймати життя як суміш карбонатів і молекул. Але це диктує тільки наша свідомість. Насправді все може бути абсолютно не так », - говорить учений.
 




Немає коментарів:

Дописати коментар